Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Daca ai putin timp la dispozitie poti pur si simplu sa adaugi toate incredientele in oala si sa treci direct la Pasul 4.
Setați Instant Pot pe functia Sauté. Adăugați 2 linguri de ulei de măsline sau unt si prajiti putin pe ambele parti carnea asezonata dinainte cu sare si piper.
Puneti deoparte carnea si adaugati ceapa cateva minute pana se caleste.
Adaugati pasta de tomate si usturoiul pisat. (eu adaug si 2 linguri de apa sa nu se lipeasca prea tare compozitia)
Asta inseamna sa adaugati supa de pui + restul incredientelor si sa amestecati frecand fundul oalei astfel incat sa se dezlipeasca orice ramasita lipita in timpul calirii.
Selectați „Cancel” iar apoi „Pressure cook” si ajustati la 10 min ( 15min pentru carne cu os congelata ); Când se termina timpul de gătit, depresiurizati cu eliberare rapidă (QR)
Scoateti puiul din oala Instant Pot, indepartati oasele si faramitati-l cu ajutorul a 2 furculite, apoi aruncati-l inapoi in supa.