Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Setați Instant Pot pe functia Sauté. Adăugați 2 linguri de unt si prajiti putin pe ambele parti carnea asezonata dinainte cu sare si piper.
*Daca nu esti familiarizat cu ceea ce apare pe ecran, CITESTE AICI.
Puneti deoparte carnea si adaugati ceapa + usturoiul cateva minute pana se calesc.
Adaugati apoi toate mirodeniile. 2 lingurite garam masala + i lingurita turmeric + 3 frunze de dafin + 1 stea de anason + 3 cuisoare + optional cayenne pepper
Asta inseamna sa adaugati supa de pui + sosul de soya si sa amestecati frecand fundul oalei astfel incat sa se dezlipeasca orice ramasita lipita in timpul calirii.
Adaugati carnea (puteti sa o rupeti in mai multe bucati) + pe deasupra orezul si nu mai amestecati! Avesti grija totusi ca orezul sa fie acoperit de supa de pui.
Selectați „Cancel” iar apoi „Pressure cook” si ajustati la 8 min;
Cand timpul setat se va scurge lasam inca 10 minute sa se depresurizeze natural (NL), daca ramane inca presiune mutati indicatorul de presiune in dreptul semnului “Venting” .
Umpleti un pahar de vin si bucurati-va de acest moment. Pofta buna!